(NtEOR)QÆQ Æ PRAKTIKA DOSLÆDVENNQ WZAÃMODÆÇ SUB(B'Ã(NKTÆW OSWÆTNXOGO PROSTORU W PARADIGMÆ GENETI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmAKSIMENKO(B, (Ns(B. (Nd(B.s; (NbACIL)QÃWA(B, (No(B. (Nw(B.s)E; (NkAPLUNENKO(B, (Nq(B. (N`(B.s; (NlUNXOW(B, (Nw(B. )Qã.s)E; (NmAR(B'(NQNENKO(B, (Nl(B. (Nw(B.s; (NnEWMERVICXKIJ(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NoN)QÆSKOWECX(B, (Nb(B. æ.s)E; (NpAPU^A(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NpASTU[ENKO(B, (Nw(B. (Ns(B.s; (NtKA^(B, (Nb(B. (Nm(B.s; (NfEDXKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NmAKSIMENKO(B, (Ns(B. (Nd(B.,s; et al. ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2023)
(Nu ROZD)QÆLAH MONOGRAFÆÇ KOMPLEKSNO WISWÆTLENO NAJWAVLIWÆ[Æ TEORETI^NÆ PITANNQ WIW^ENNQ FENOMENA OSOBISTÆSNOÇ WZAÃMODÆÇ U^ASNIKÆW OSWÆTNXOGO PROSTORU(B, (NPROPONUÃTXSQ CÆLÆSNA TEHNOLOGÆQ(B, (NQKA OZNAJOML@Ã PRAKTIKU@^IH SPECÆALÆSTÆW ÆZ ZDOBUTKAMI Æ REZULXTATAMI PSIHOLOGÆ^NOÇ NAUKI(B, (NDOPOMAGAÃ ORGANÆZUWATI TA STWORITI UMOWI DLQ AKTIWNOÇ WZAÃMODÆÇ MÆV USÆMA U^ASNIKAMI NAW^ALXNOGO PROCESU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NW)QÆJNA W uKRAÇNÆs)E; (NPERFEKC)QÆONÆZMs)E; (NDESTRUKTIWNA POWED)QÆNKAs)E; (NOSOBIST)QÆSNE BLAGOPOLU^^Qs)E; (NM)QÆVOSOBISTÆSNA WZAÃMODÆQs)E; (NREFLEKS)QÆQs)E