(NtEORETIKO(B-(NMETODOLOG)QÆ^NIJ ÆNSTRUMENTARÆJ ÆNTEGRACÆÇ PSIHOLOGÆ^NOGO ZNANNQ W KONTEKSTÆ NAUKOWIH WIMOG Æ STANDARTÆW ãs (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NzAWGORODNQ(B, (No(B. (Nw(B.s; (NzLIWKOW(B, (Nw(B. (Nl(B.s; (NkOPILOW(B, (Ns(B. (No(B.s; (NkOTUH(B, (No(B. (Nw(B.s; (NkRA)QÃWA(B, (No(B. (Na(B.s)E; (NlUKOMSXKA(B, (Ns(B. (No(B.s; (Nm)QÃDÆNCEW(B, (Nw(B. (No(B.s)E; (NsTEPURA(B, )Qã. (Nw(B.s)E; (N~UDAKOWA(B, (Nw(B. (Np(B.s; (NdEPUTAT(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NzAWGORODNQ(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2023)
(Nu CENTR)QÆ UWAGI AWTORÆW MONOGRAFÆÇ (B- (NPROBLEMA ROZROBKI(B, (NWDOSKONALENNQ TA ZASTOSUWANNQ TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NOGO ÆNSTRUMENTARÆ@ ÆNTEGRACÆÇ PSIHOLOGÆ^NOGO ZNANNQ(B. (Nz(B'(NQSOWANO STRUKTURI(B, (NW MEVAH QKIH REALÆZUÃTXSQ ÆNTEGRACÆQ NAUKOWOGO ZNANNQ KRAÇN(B-(N^LENÆW ãs TA WÆDPOWÆDNÆ PRINCIPI NAUKOWIH DOSLÆDVENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NFASIL)QÆTACÆQ ÆNTEGRACÆJNIH PROCESÆWs)E; (NEMP)QÆRI^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NEFEKTIWNA KOMUN)QÆKACÆQs)E; (NSAMOREAL)QÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NWNUTR)QÆ[NXO PEREMÆ]ENÆ OSOBIs)E; (NEKZISTENC)QÆJNO(B-(NWOÃNNA KRIZAs)E