(NtEHNOLOG)QÆÇ PSIHOSOCÆALXNOÇ DOPOMOGI DÆTQM Æ SÆM(B'(NQM(B, (N]O OPINILISX U SKLADNIH VITTÃWIH OBSTAWINAH WNASLÆDOK WÆJSXKOWIH DÆJ (B((NZ DOSWÆDU ROBOTI(B) :s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B: (NPRISWQ^ENO (B30-(NTÆJ RÆ^NICÆ STWORENNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ SLUVBI SISTEMÆ OSWÆTI uKRAÇNI (B/s)E - (NbAJDIK(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NbONDARUK(B, (N`(B. (Ns(B.s; (NgOPKALO(B, (N`(B. (Np(B.s; (NgN)QÆDA(B, (Nt(B. (Nb(B.s)E; (NkORN)QÆÃNKO(B, æ. (No(B.s)E; (NlUN^ENKO(B, (Nn(B. (Nw(B.s; (NlUCENKO(B, (N`(B. (Na(B.s; (NmOROZ(B, (Nr(B. (Na(B.s; (NtKA^UK(B, )Qæ. æ.s)E; (NpANOK(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NtKA^UK(B, )Qæ. æ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nn)QÆKA(B-(NcENTR(B,s)E, 2021)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO TEHNOLOGÆÇ(B, (NPROCEDURI Æ TEHNÆKI PSIHOSOCÆALXNOÇ DOPOMOGI DÆTQM Æ SÆM(B'(NQM(B, (NQKÆ OPINILISX U SKLADNIH VITTÃWIH OBSTAWINAH WNASLÆDOK WÆJSXKOWIH DÆJ(B. (NpREDSTAWLENO DOSWÆD ROBOTI TWOR^OÇ GRUPI PRAKTI^NIH PSIHOLOGÆW SISTEMI OSWÆTI U lUGANSXKÆJ OBLASTÆ Z PROBLEMI NADANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI POSTRAVDALIM WNASLÆDOK WÆJSXKOWIH DÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NsOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E; (NSAL@TOGENNIJ P)QÆDHÆDs)E; (NPSIHOG)QÆGÆÃNÆ^NIJ ASPEKTs)E; (NPSIHOKOREKC)QÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NPRODUKTIWNA BATXK)QÆWSXKA KOMUNÆKACÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NIJ PRAKTIKUMs)E