(NrOZWITOK STAR[OGO DO[K)QÆLXNIKA W OSWÆTNXOMU SEREDOWI]Æ ZAKLADU DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NrEJPOLXSXKA(B, (No(B. (Nd(B.s; (NgUDIM(B, )Qæ. (Nm(B.s)E; (NlUCENKO(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NcW)QÃTKOWA(B, (Ng(B. (Ng(B.s)E; (NrEJPOLXSXKO)QÇ(B, (No(B. (Nd(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PROBLEM WIHOWANNQs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2021)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (S0(NrOZWITOK STAR[OGO DO[KÆLXNIKA W OSWÆTNXOMU SEREDOWI]Æ ZAKLADU DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI(S1 (NPÆDGOTOWLENIJ KOLEKTIWOM SPÆWROBÆTNIKÆW LABORATORÆÇ DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI TA WIHOWANNQ æNSTITUTU PROBLEM WIHOWANNQ napn uKRAÇNI ZA REZULXTATAMI PRIKLADNOGO DOSLÆDVENNQ(B. (Nu ROBOTÆ PREZENTOWANO TEHNOLOGÆÇ PROÃKTUWANNQ OSWÆTNXOGO SEREDOWI]A W ZAKLADÆ DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI DLQ ÆNDIWÆDUALXNOGO ROZWITKU DÆTEJ STAR[OGO DO[KÆLXNOGO WÆKU(B. (NcÆLXOWO@ GRUPO@ KORISTUWA^ÆW Ã(B: (NWIHOWATELÆ(B, (NMETODISTI(B, (NZAWÆDUWA^Æ ZAKLADÆW DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI(B, (NSLUHA^Æ ZAKLADÆW PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B, (NWIKLADA^Æ ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NASPÆRANTI(B, (NSTUDENTI SPECÆALXNOSTÆ (S0(NdO[KÆLXNA OSWÆTA(S1(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NwIHOWANNQ D)QÆTEJ STAR[OGO DO[KÆLXNOGO WÆKUs)E; (NDO[K)QÆLXNE WIHOWANNQs)E; (ND)QÆTI STAR[OGO DO[KÆLXNOGO WÆKUs)E; (NPRIRODN)QÃ OSWÆTNÃ SEREDOWI]Es)E; (NPREDMETNO(B-)QÆ(NGROWE SEREDOWI]Es)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NKOMUNÆKATIWNE SEREDOWI]Es)E; )QÆ(NNKL@ZIWNE OSWÆTNÃ SEREDOWI]Es)E