(NsOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇ WÆDNOWLENNQ OSOBISTOSTÆ PÆSLQ TRAWMATI^NIH PODÆJ (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NtITARENKO(B, (Nt(B. (Nm(B.s; (NdWORNIK(B, (Nm(B. (Ns(B.s; (NgUNDERTAJLO(B, (N`(B. (Nd(B.s; (NkLIM^UK(B, (Nw(B. (No(B.s; (NlAZORENKO(B, (Nb(B. (Np(B.s; (NlAR)QÆNA(B, (Nt(B. (No(B.s)E; (NmIRON^AK(B, (Nk(B. (Nw(B.s; (NsAW)QÆNOW(B, (Nw(B. (Nw(B.s)E; (N~ERNQWSXKA(B, (Nm(B. (No(B.s; (NtITARENKO(B, (Nt(B. (Nm(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2019)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ REZULXTATI DOSLÆDVENNQ SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOÇ REABÆLÆTACÆÇ OSOBISTOSTÆ(B, (N]O PEREVIWAÃ NASLÆDKI TRAWMATI^NIH PODÆJ(B. (NrOZROBLENO TEHNOLOGÆ^NIJ PÆDHÆD DO WÆDNOWLENNQ OSOBISTOSTÆ(B, (NROZGLQNUTO RESURSI(B, Æ(NNDIKATORI Æ KRITERÆÇ PSIHOLOGÆ^NOGO ZDOROW(B'(NQ OSOBISTOSTÆ TA ETAPI(B, (NTEHNOLOGÆÇ Æ TEHNÆKI REABÆLÆTACÆÇ(B. (NzAPROPONOWANO SPOSOBI ORGANÆZACÆÇ KOMPLEKSNOÇ PSIHOLOGÆ^NOÇ PÆDTRIMKI OSOBISTOSTÆ W NADZWI^AJNÆJ SITUACÆÇ(B. (NwIZNA^ENO MOVLIWOSTÆ REÆNTEGRACÆÇ PROBLEMNOÇ OSOBISTOSTÆ W SUSPÆLXSTWO(B, (NZASOBI WÆDNOWLENNQ ZW(B'(NQZKÆW ÆZ SÆMEJNIM OTO^ENNQM(B, (NSPOSOBI WIRÆ[ENNQ AKTUALXNIH VITTÃWIH ZAWDANX(B. (NwISWÆTLENO STRUKTURU RESURSÆW OSOBISTÆSNOÇ VITTÃZDATNOSTÆ TA OBÀRUNTOWANO DOCÆLXNÆSTX ZASTOSUWANNQ TEHNOLOGÆJ ÇH WÆDNOWLENNQ(B. (NwIZNA^ENO POTENCÆAL MOBÆLXNIH ZASTOSUNKÆW QK ÆNSTRUMENTU REGULQCÆÇ PSIHOLOGÆ^NOGO STANU KORISTUWA^ÆW TA ZAPROPONOWANO ALGORITMI ÇH WIKORISTANNQ DLQ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI TA SAMODOPOMOGI(B. (NoPISANO RÆZNOWIDI PSIHOLOGÆ^NIH WTRAT U WÆJSXKOWOSLUVBOWCÆW TA WIZNA^ENO MOVLIWOSTÆ WIKORISTANNQ RESURSU SAMOEFEKTIWNOSTÆ(B, (NABI POLEG[ITI PEREVIWANNQ CIH WTRAT(B. (NpREDSTAWLENO TEHNOLOGÆÇ PODOLANNQ WÆD^UVENNQ W U^ASNIKÆW BOJOWIH DÆJ(B. (NoBÀRUNTOWANO UMOWI PÆDWI]ENNQ PRODUKTIWNOSTÆ SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOÇ ADAPTACÆÇ WNUTRÆ[NXO PEREMÆ]ENIH OSÆB TA ROZROBLENO ART(B-(NTEHNOLOGÆÇ ROBOTI Z NIMI(B. (NpOSÆBNIK ADRESOWANO PRAKTI^NIM(B, (NKLÆNÆ^NIM(B, (NWÆJSXKOWIM PSIHOLOGAM(B, (NREABÆLÆTOLOGAM(B, (NSOCÆALXNIM Æ MEDI^NIM PRACÆWNIKAM(B, (NSTUDENTAM Æ WIKLADA^AM PSIHOLOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E