(NgROMADQNSXKA KOMPETENTN)QÆSTX(B: (NSOCÆALXNÆ O^ÆKUWANNQ Æ REALÆÇ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NvADAN(B, )Qæ. (Nw(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNI(B, æ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ(B,s, 2022)
(NmONOGRAF)QÆ@ PÆDGOTOWLENO ZA REZULXTATAMI DOSLÆDVENNQ SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH ^INNIKÆW ROZWITKU GROMADQNSXKOÇ KOMPETENTNOSTÆ STUDENTSXKOÇ MOLODÆ(B. (NpREDSTAWLENO SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NU KONCEPCÆ@ ROZWITKU GROMADQNSXKOÇ KOMPETENTNOSTÆ(B, (NWIZNA^ENO STRUKTURU(B, (NPOKAZNIKI TA ÆNDIKATORI DLQ OCÆN@WANNQ RÆWNQ ÇÇ SFORMOWANOSTÆ(B. (NzA REZULXTATAMI EMPÆRI^NOGO DOSLÆDVENNQ WIZNA^ENO DEFÆCITARNÆ KOMPETENTNOSTÆ MAJBUTNÆH PEDAGOGÆW(B; (NPROANALÆZOWANO OSOBLIWOSTÆ WPLIWÆW SOCÆALXNOGO SEREDOWI]A TA WSTANOWLENO STUPÆNX ÇH WÆDPOWÆDNOSTÆ KRITERÆQM ROZWIWALXNIH(B. (NoPISANO ALGORITM PROÃKTUWANNQ SEREDOWI]A(B, (NORÆÃNTOWANOGO NA ROZWITOK DEFÆCITARNIH KOMPETENTNOSTEJ(B. (NaDRESOWANO WIKLADA^AM ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NSTUDENTAM(B, (NNAUKOWCQMPSIHOLOGAM(B, (NFAHÆWCQM U GALUZÆ OSWÆTI (B- (NU^ITELQM(B, (NPRAKTI^NIM PSIHOLOGAM(B, (NPREDSTAWNIKAM GROMADSXKIH ORGANÆZACÆJ PROSWÆTNICXKOGO SPRQMUWANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E