(NwINN)QÆ ^I BEZNEWINNÆ(B? (NpO^UTTQ PROWINI W KOLEKTIWNÆJ SWÆDOMOSTÆ UKRAÇNCÆW (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NwAS@TINSXKIJ(B, (NwADIM(B,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2022)
(NmONOGRAF)QÆ@ PÆDGOTOWLENO ZA REZULXTATAMI KÆLXKARÆ^NIH DOSLÆDVENX PO^UTTQ PROWINI W RÆZNOMANÆTNIH SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH KONTEKSTAH TA GROMADSXKOPOLÆTI^NIH SEREDOWI]AH SU^ASNOÇ uKRAÇNI(B. (NzMÆST MONOGRAFÆÇ ÀRUNTUÃTXSQ NA WISNOWKAH ÆZ TEORETI^NOGO ANALÆZU TA DANIH (B18 (NEMPÆRI^NIH DOSLÆDVENX(B, (NQKIMI BULO OHOPLENO PONAD (B4 (NTIS(B. (NWIPROBUWANIH(B. (NwISWÆTLENO OSOBISTÆSNÆ(B, (NMÆVOSOBOWOKOMUNÆKATIWNÆ(B, (NWNUTRÆ[NXO(B- Æ (NZOWNÆ[NXOPOLÆTI^NÆ(B, (NMÆVETNÆ^NÆ ASPEKTI PO^UTTQ PROWINI(B. (NrOZKRITO DVERELA WINIKNENNQ(B, (NOSOBLIWOSTÆ FUNKCÆ@WANNQ TA TENDENCÆÇ UNIKANNQ KOLEKTIWNOÇ PROWINI(B, (NSPOSOBI ZARADVUWANNQ ÇJ(B, (NZW(B'(NQZKI ÆZ ZWINUWA^UWALXNIMI TA SAMOZWINUWA^UWALXNIMI POSTAWAMI(B. (NpRIZNA^ENO DLQ NAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW Æ STUDENTÆW U GALUZÆ SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ TA SUMÆVNIH NAUK(B, (NPRAKTI^NIH PSIHOLOGÆW(B, (NPRACÆWNIKÆW ORGANÆW DERVAWNOÇ WLADI TA MÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ(B, (NAKTIWÆSTÆW GROMADSXKIH ORGANÆZACÆJ(B, (NUSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PSIHOLOGÆ^NIMI PROBLEMAMI KOLEKTIWNOÇ VITTÃDÆQLXNOSTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E