(NpSIHOLOG)QÆ^NE ZABEZPE^ENNQ PROGNOZUWANNQ SOCÆALXNIH PROCESÆW (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NdANILOWA(B, (Nt(B.s; (NsU[IJ(B, (No(B.s; (NvOWTQNSXKA(B, (Nw(B.s; (NkUHARUK(B, (No(B.s; (NmALHAZOW(B, (No(B.s; (NsU[IJ(B, (No(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2023)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WPER[E PODANO OBÀRUNTUWANNQ TEORETI^NIH Æ METODOLOGÆ^NIH ZASAD PSIHOLOGÆ^NOGO ZABEZPE^ENNQ SOCÆALXNOGO PROGNOZUWANNQ QK NAUKOWOTEORETI^NOÇ TA PREDMETNO(B-(NPRAKTI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B. (NpREDSTAWLENO PSIHOLOGÆ^NÆ PRINCIPI ROZROBLENNQ STRATEGÆJ Æ TEHNOLOGÆJ SOCÆALXNOGO PROGNOZUWANNQ(B. (NzAPROPONOWANO PSIHOLOGÆ^NÆ PÆDHODI DO PROGNOZUWANNQ SOCÆALXNIH PROCESÆW(B. (NoKRESLENO PERSPEKTIWI SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOGO PROGNOZUWANNQ PROCESÆW POWOÃNNOGO WÆDNOWLENNQ uKRAÇNI(B. (NaDRESOWANO [IROKOMU KOLU PREDSTAWNIKÆW SOCÆOGUMANÆTARNIH NAUK (B- (NPSIHOLOGAM(B, (NSOCÆOLOGAM(B, (NPOLÆTOLOGAM(B, (NSOCÆALXNIM FÆLOSOFAM(B, (NPREDSTAWNIKAM ORGANÆW DERVAWNOÇ WLADI TA UPRAWLÆNNQ(B, (NA TAKOV USÆM(B, (NKOGO CÆKAWITX PROBLEMATIKA DOSLÆDVENX MAJBUTNXOGO TA SOCÆALXNOGO PROGNOZUWANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E