(NgROMADSXKA DUMKA )QÆ GORIZONTI OSWÆTI (B/s)E - (NsL@SAREWSXKIJ(B, (Nm(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NtALKOM(B,s, 2024)
(NkNIGA )QÃ PER[O@ QK W uKRAÇNÆ(B, (NTAK Æ ZA RUBEVEM MONOGRAFÆ^NO@ PRACE@(B, (NQKU SPECÆALXNO PRISWQ^ENO PROBLEMÆ GROMADSXKOÇ DUMKI ]ODO STANU OSWÆTI TA [LQHÆW ÇÇ ROZWITKU(B. (NwISWÆTLENNQ CÆÃÇ PROBLEMI ZDÆJSN@ÃTXSQ ZA DANIMI UNÆKALXNOGO MONÆTORINGU(B, (N]O WÆD PO^ATKU (B2000-(NH ROKÆW PROWODITXSQ PÆD KERÆWNICTWOM AWTORA æNSTITUTOM SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ nACÆONALXNOÇ AKADEMÆÇ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNI(B. (NwODNO^AS ZNA^NU UWAGU PRIDÆLENO FENOMENOWÆ GROMADSXKOÇ DUMKI QK TAKOMU(B, (NROZKRITT@ JOGO SUTNOSTÆ J TIM DISKUSÆQM(B, (NKOTRÆ TO^ATXSQ NAWKOLO NXOGO WVE NE ODNE DESQTIRÆ^^Q(B. (NwLASNE(B, (NZ KRITI^NOGO ANALÆZU ZMÆSTU CIH DISKUSÆJ Æ ROZPO^INAÃTXSQ KNIGA(B. (NaDRESUÃTXSQ NAUKOWCQM(B, (NNAPRQMI DOSLÆDVENX QKIH POW(B'(NQZANÆ Z PROBLEMAMI GROMADSXKOÇ DUMKI TA ROZWITKU OSWÆTI(B, (NPRACÆWNIKAM SFERI OSWÆTI(B, (NA TAKOV USÆM(B, (NKOGO MOVUTX ZACÆKAWITI CÆ PROBLEMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E