(NmENEDVMENT SOC)QÆALXNIH KONFLÆKTÆW (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - )Qæ(NWA^EWSXKA(B, (No(B. (Nw(B.s)E; (NmAL)QÃÃWA(B, (Nn(B. (Ns(B.s)E; (NpETRENKO(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NcUKUR(B, (No(B. (Ng(B.s; (NpETRENKO(B, )Qæ. (Nw(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNI(B, æ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2020)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ PRISWQ^ENO AKTUALXNIM PITANNQM UPRAWLÆNNQ SOCÆALXNIMI KONFLÆKTAMI(B. (NrOZGLQNUTO WESX SPEKTR UPRAWLÆNSXKIH WPLIWÆW NA SOCÆALXNIJ KONFLÆKT (B- (NWÆD POKROKOWOGO ANALÆZU(B, (NDÆAGNOSTIKI(B, (NPROGNOZUWANNQ JOGO NASLÆDKÆW DO KONSTRUKTIWNOGO ZAWER[ENNQ TA PROFÆLAKTIKI(B. (NpREDSTAWLENO SU^ASNÆ ZASOBI KONFLÆKT(B-(NMENEDVMENTU(B, (NWISWÆTLENO KOMPLEKS SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH PRIJOMÆW OPTIMÆZACÆÇ KOMUNÆKATIWNIH PROCESÆW(B. (NrOZKRITO ROLX POSEREDNICTWA W UREGUL@WANNÆ SOCÆALXNIH KONFLÆKTÆW(B. (NwIKLADENO PRAKTI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO ZASTOSUWANNQ EFEKTIWNIH POWEDÆNKOWIH STRATEGÆJ UPRAWLÆNNQ KOMUNÆKATIWNO@ WZAÃMODÆÃ@(B. (NdLQ NAUKOWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW(B, (NPSIHOLOGÆW(B-(NPRAKTIKÆW(B, (NPRACÆWNIKÆW SOCÆALXNIH SLUVB(B, (NUPRAWLÆNCÆW(B, (NA TAKOV GROMADSXKIH ORGANÆZACÆJ TA [IROKOGO KOLA ZACÆKAWLENIH CÆÃ@ PROBLEMATIKO@ ^ITA^ÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkONFL)QÆKTOLOGÆQs)E