(NpSIHOLOG)QÆQ MÆVGRUPOWOÇ WZAÃMODÆÇ U WIMÆRAH WÆJNI Æ MIRU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~ORNA(B, (Nl(B. (Ng(B.s; (NgORNOSTAJ(B, (Np(B. (Np(B.s; (NwUS(B, (Nw(B. )Qæ.s)E; (NkOROBANOWA(B, (No(B. (Nl(B.s; (NpLETKA(B, (No(B. (Nt(B.s; (N~ORNA(B, (Nl(B. (Ng(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2023)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO ZMÆST(B, (NWIDI(B, (NPROSTOROWÆ TA ^ASOWÆ HARAKTERISTIKI(B, (NSTRUKTURU Æ TIPOWÆ SITUACÆÇ MÆVGRUPOWOÇ WZAÃMODÆÇ(B. (NnA OSNOWÆ UZAGALXNENNQ NAPRAC@WANX WÆT^IZNQNOÇ TA SWÆTOWOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ WÆDPOWÆDNO DO AKTUALXNOÇ SITUACÆÇ ROSÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKOÇ WÆJNI ROZKRIWA@TXSQ MEHANÆZMI TA DINAMÆKA WZAÃMODÆÇ MÆV GRUPAMI(B. (NpOKAZANO(B, (NQK RIZIKI MIRNOÇ MÆVGRUPOWOÇ WZAÃMODÆÇ PEREROSTA@TX U WÆJNU Æ QK WÆJNA POSIL@Ã WIKLIKI WZAÃMODÆÇ SERED UKRAÇNCÆW(B. (NoBÀRUNTOWANO PÆDHODI DO WDOSKONALENNQ MÆVGRUPOWOÇ WZAÃMODÆÇ TA ROZROBLENO TEHNOLOGÆÇ ÇÇ FASILÆTACÆÇ(B. (NaDRESOWANO STUDENTAM TA ASPÆRANTAM(B, (NQKÆ WIW^A@TX DISCIPLÆNI SOCÆOGUMANÆTARNOGO PROFÆL@(B. (NsTANE W PRIGODÆ FAHÆWCQM PSIHOLOGÆ^NOÇ SLUVBI SISTEM OSWÆTI TA SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B; (NU^ITELQM ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B; (NPREDSTAWNIKAM PROFESÆJNIH PSIHOLOGÆ^NIH ASOCÆACÆJ(B, (NGROMADSXKIH ORGANÆZACÆJ(B, (NOB(B'Ã(NDNANIH TERITORÆALXNIH GROMAD(B, (NWOLONTERSXKIH ORGANÆZACÆJ(B; (NKERÆWNIKAM ORGANÆW DERVAWNOÇ WLADI TA MÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ(B, (NORGANÆW UPRAWLÆNNQ OSWÆTO@(B; (NUSÆM TIM(B, (NHTO PÆDWI]UÃ KWALÆFÆKACÆ@ W SISTEMÆ PÆSLQDIPLOMNOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E