(NkOMPLEKSN)QÆ WIMÆR@WALXNÆ ÆNSTRUMENTI W SOCÆOLOGÆ^NIH DOSLÆDVENNQH(B: (NROZROBLENNQ(B, (NADAPTACÆQ(B, (NOBÀRUNTUWANNQ DOSTOWÆRNOSTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NgOLOWAHA(B, )Qã(NWGEN(B,s)E; (NdEMB)QÆCXKIJ(B, (NsERGÆJ(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆOLOGÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆOLOGÆÇ nan uKRAÇNI(B,s)E, 2022)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ PREDSTAWLENO REZULXTATI ROZROBLENNQ TA ADAPTACÆÇ KOMPLEKSNIH WIMÆR@WALXNIH ÆNSTRUMENTÆW DLQ OTRIMANNQ DOSTOWÆRNOÇ SOCÆOLOGÆ^NOÇ ÆNFORMACÆÇ(B. (Nu PER[IH TRXOH ROZDÆLAH WIKLADENO METODOLOGÆ^NÆ ZASADI DO STWORENNQ KOMPLEKSNIH ÆNSTRUMENTÆW DLQ WIMÆR@WANNQ SOCÆALXNIH POKAZNIKÆW TA METODIKI(B. (Nw OSTANNXOMU ROZDÆLÆ WISWÆTLENO ^INNIKI(B, (N]O WPLIWA@TX QK NA DOSTOWÆRNÆSTX DANIH(B, (NODERVUWANIH U MASOWIH OPITUWANNQH(B, (NTAK Æ NA RÆWENX PUBLÆ^NOÇ DOWÆRI DO CIH DANIH Æ DO WIKONAWCÆW OPITUWANX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NdOSL)QÆDVENNQs)E; (NMON)QÆTORINGOWÆ DOSLÆDVENNNQs)E; (NMASOW)QÆ OPITUWANNQs)E; (NDOSTOW)QÆRNÆSTX SOCÆOLOGÆ^NOGO ZNANNQs)E