(Na)QÀENTI SOCÆALXNIH ZMÆN U SUSPÆLXSTWÆ NESTÆJKOÇ ÆNSTITUCÆJNOSTÆ (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NzLOB)QÆNA(B, (No(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆOLOGÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆOLOGÆÇ nan uKRAÇNI(B,s)E, 2022)
(NmONOGRAF)QÆQ Ã KOMPLEKSNIM DOSLÆDVENNQM SPECIFÆKI DÆÇ AÀENTÆW SOCÆALXNIH ZMÆN U SUSPÆLXSTWÆ NESTÆJKOÇ ÆNSTITUCÆJNOSTÆ(B. (NdOSLÆDVENNQ SPRQMOWANE NA STWORENNQ ADEKWATNOÇ SU^ASNOMU STANU ROZWITKU UKRAÇNSXKOGO SUSPÆLXSTWA KARTINI FUNKCÆONUWANNQ AÀENTÆW SOCÆALXNIH ZMÆN(B. (NnA OSNOWÆ PROWEDENIH KÆLXKÆSNIH Æ QKÆSNIH EMPÆRI^NIH DOSLÆDVENX OPISANO KONFÆGURACÆÇ KL@^OWIH AÀENTÆW ZMÆN NA SU^ASNOMU ETAPÆ ROZWITKU UKRAÇNSXKOGO SUSPÆLXSTWA(B, (NQKÆ DÆ@TX NA ÆNSTITUCÆJNIH POLQH DERVAWNOÇ WLADI(B, (NRELÆGÆÇ(B, (NOSWÆTI(B, (NMEDICINI(B, (NNAUKI(B, (NVURNALÆSTIKI(B, (NDIDVITALÆZACÆÇ UKRAÇNSXKOGO SUSPÆLXSTWA(B. (NdOSLÆDVENO ^INNIKI(B, (N]O WIZNA^A@TX SPECIFÆKU WZAÃMODÆÇ RÆZNIH SOCÆALXNIH AÀENTÆW(B, (NOSOBLIWOSTÆ STANOWLENNQ TA REALÆZACÆÇ KOLEKTIWNOÇ J ÆNDIWÆDUALXNOÇ AÀENTNOSTÆ W UMOWAH NESTÆJKOÇ ÆNSTITUCÆJNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆALXNA TWOR^ÆSTXs)E; )QÆ(NNSTITUTI DERVAWNOÇ WLADIs)E; (NREFORMI MEDICINIs; )QÆ(NNSTITUCÆJNE POLE OSWÆTIs)E; )QÆ(NNSTITUCÆJNE POLE NAUKIs)E; (NREL)QÆGÆJNÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NDIDVITAL)QÆZACÆQs)E; (NMED)QÆAAKTORIs)E; (NSOC)QÆALXNIJ AKTIWÆZMs)E; (NWOLONTERSTWOs