(Nu^N)QÆ PO^ATKOWIH KLASÆW ÆZ PORU[ENNQMI SLUHU(B: (NNAW^ANNQ TA ROZWITOK (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkULXB)QÆDA(B, (Ns(B. (Nw(B.s)E; (NlITOW^ENKO(B, (Ns(B. (Nw(B.s; (NvUK(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NlITWINOWA(B, (Nw(B. (Nw(B.s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NrANOK(B,s, 2020)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ SU^ASNÆ STANDARTI SUPROWODU DÆTEJ Z PORU[ENNQMI SLUHU(B, (NROZKRIWA@TXSQ OSNOWNÆ KONCEPTUALXNÆ PÆDHODI DO ONOWLENNQ ZMÆSTU TA METODIKI NW^^ANQ U KONTEKSTÆ KONCEPCÆÇ nu{(B. (NmETODI^NÆ PORADI(B, (NZAPROPONOWANÆ AWTORAMI POSÆBNIKA(B, (NMA@TX ÆNNOWACÆJNIJ HARAKTER TA ÀRUNTU@TXSQ NA REZULXTATAH SU^ASNIH NAUKOWIH ROZROBOK TA DOSLÆDVENX(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 142-143s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E -- (Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs; (NSLUHO(B-(NMOWLEN)QÃWIJ ROZWITOKs)E; (NLOG)QÆKO(B-(NMATEMATI^NA KOMPETENTNÆSTXs)E