(NoRGAN)QÆZACÆQ ÆNDIWÆDUALXNOÇ OSWÆTNXOÇ TRAÃKTORÆÇ DLQ DITINI Z OSOBLIWIMI POTREBAMI W ZAKLADÆ ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NgOLENTOWSXKA(B, (No(B. (Ns(B.,s; (NpROHOMENKO(B, (Nl(B. )Qæ.,s)E; (NwERVIHOWSXKA(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NrEKOMENDOWANO DO DRUKU w^ENO@ RADO@ KOMUNALXNOGO ZAKLADU (B"(NvITOMIRSXKIJ OBLASNIJ )QÆNSTITUT PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B"s)E ((NvITOMIR (B:s (NpOL)QÆSSQ(B,s)E, 2020)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO OGLQD OSOBLIWIH KROKÆW(B, (NNEOBHÆDNIH DLQ ÆNDIWÆDUALXNOGO OSWÆTNXOGO MAR[RUTU DITINI Z OSOBLIWIMI OSWTNÆMI POTREBAMI U ZAKLADAH ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E -- (Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E; (NPORU[ENNQ ZORUs; (NPORU[ENNQ SLUHUs; (NPORU[ENNQ MOWLENNQs; (NPORU[ENNQ OPORNO(B-(NRUHOWOGO APARATUs; (NZATRIMKA PSIH)QÆ^NOGO ROZWITKUs)E; (NPORU[ENNQ )QÆNTELEKTUs)E; (NSINDROM dAUNAs; (NROZLADI AUTISTI^NOGO SPEKTRAs; (NSINDROM DEF)QÆCITU UWAGI TA GÆPERAKTIWNÆSTXs)E