(NqK PRAC@WATI Z lgbt(B: (NpUT)QÆWNIK DLQ PSIHOLOGÆW TA PSIHOTERAPEWTÆW (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ ÆZ PSIHOLOGÆ^NOÇ ROBOTI Z PREDSTAWNIKAMI lgbt (B/s)E - (Nd)QÆDENKO(B, (Nm(B.s)E; (NdMITRENKO(B, (No(B.s; (NkOZLOWA(B, (Na(B.s; (NpAWLOWSXKA(B, (No(B.s; (NrEKOMENDOWANO DO DRUKU nAW^ALXNO(B-(NNAUKOWIM )QÆNSTITUTOM MENEDVMENTU TA PSIHOLOGÆÇ dzwo (S0(NuNÆWERSITET MENEDVMENTU OSWÆTI(S1 (Nnapn uKRAÇNIs)E ((Nb)QÆLA cERKWA (B:s)E (Nb)QÆLOCERKÆWDRUK(B,s)E, 2021)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ(B, (NQKÆ WI TRIMAÃTE W RUKAH(B, (NPRIZNA^ENÆ DLQ FAHÆWCÆW PSIHOLOGÆ^NOÇ TA SOCÆALXNOÇ SFERI(B, (NQKÆ PRAC@@TX ÆZ PREDSTAWNIKAMI lgbt(B-(NSPÆLXNOTI TA ÇHNÆMI RODI^AMI(B. (NrEKOMENDACÆÇ SKLADA@TXSQ Z DEW(B'(NQTI ZMÆSTOWIH ROZDÆLÆW(B, (NQKÆ WMÆ]U@TX SU^ASNÆ NAUKOWÆ PÆDHODI TA PRAKTI^NIJ DOSWÆD AWTORSXKOGO KOLEKTIWU(B. (Nu BRO[URÆ ROZGLQDA@TXSQ OSNOWNÆ NAPRQMKI(B, (NPRINCIPI TA PSIHOTERAPEWTI^NÆ ZAPITI(B, (NZ QKIMI ZUSTRÆ^A@TXSQ PSIHOLOGI TA PSIHOTERAPEWTI(B, (NPRAC@@^I Z PREDSTAWNIKAMI lgbt(B-(NSPÆLXNOTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NsTATEWA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NSEKSUALXNA OR)QÆÃNTACÆQs)E; )QÀ(NENDERNA ÆDENTI^NÆSTXs)E