(NoSW)QÆTNÆ PRAKTIKI ÆZ ZAPOBÆGANNQ ÆNFODEMÆÇ(B, (NABO qK NE ÆZOL@WATISQ WÆD PRAWDI (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NwOLO[EN@K(B, (No(B.s; (NdEGTQRXOWA(B, (Ng(B.s; (N{ALAMOW(B, (Nr(B.s; (NwOLO[EN@K(B, (No(B.,s; )Qã(NWTU[ENKO(B, (Nr(B.,s)E; )Qæ(NWANOWA(B, (Nw(B.,s)E; (NkULAKOWA(B, (Na(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Naup(B, )Qæ(NNTERNX@Z(B-(NuKRAÇNA(B, (Ncwp(B,s)E, 2020)
(NpOS)QÆBNIK (S0(NoSWÆTNÆ PRAKTIKI ÆZ ZAPOBÆGANNQ ÆNFODEMÆÇ(B, (NABO qK NE ÆZOL@WATISQ WÆD PRAWDI(S1 (NMÆSTITX SERÆ@ MODELEJ ZANQTX ÆZ BÆOLOGÆÇ(B, (NGROMADQNSXKOÇ OSWÆTI (B/ Æ(NSTORÆÇ(B, (NUKRAÇNSXKOÇ MOWI TA SCENARÆJ POZAKLASNOGO ZAHODU(B, (NW QKÆ ÆNTEGROWANA MEDÆAGRAMOTNÆSTX(B. (NkONTENT FORMUÃ NAWI^KI KRITI^NOÇ OCÆNKI MEDÆAPOWÆDOMLENX(B, (NROZUMÆNNQ WLASNOÇ ROLÆ U ZAPOBÆGANNÆ ÆNFODEMÆÇ TA WÆDPOWÆDALXNE STAWLENNQ ]ODO PO[IRENNQ (S0(NWÆRUSNOÇ(S1 Æ(NNFORMACÆÇ(B. (NpOSÆBNIK MOVE BUTI WIKORISTANIJ PÆD ^AS NAW^ALXNOGO PROCESU W ZAKLADAH ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI(B, (NPÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI TA PEDAGOGÆ^NIH WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NzAGALXN)QÆ PITANNQ DIDAKTIKI Æ METODIKIs)E; (NPEDAGOG)QÆKAs)E; (NOSW)QÆTNÆ PRAKTIKIs)E; (NZANQTTQs; (NMED)QÆAGRAMOTNÆSTXs)E; (NW)QÆRUSNA ÆNFORMACÆQs)E; (NZAPOB)QÆGANNQ ÆNFODEMÆÇs)E