(NmETODIKA FORMUWANNQ UM)QÆNX Z MEDÆAGRAMOTNOSTÆ NA ZANQTTQH Z ÆNTEGROWANOGO KURSU (B"(NmISTECTWO(B" (NW nu{ (B:s)E (NNAW^(B.-(NMETODI^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NwOLO[EN@K(B, (No(B. (Nw(B.,s; (N~ORNIJ(B, (No(B. (Nw(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ UKRAÇNSXKOÇ PRESI(B, (NcENTR wÆLXNOÇ pRESI(B,s)E, 2020)
(NnAJWAVLIW)QÆ[E DOSQGNENNQ REFORMUWANNQ ZMÆSTU PO^ATKOWOÇ OSWÆTI (B- (NWWEDENNQ W [KÆLXNU PRAKTIKU ÆNTEGROWANOGO NAW^ANNQ(B, (N]O BAZUÃTXSQ NA KOMPETENTNÆSNOMU PÆDHODÆ(B. (NmETODI^NIJ POSÆBNIK MAÃ NA METÆ DOPOMOGTI W^ITELQM OPANUWATI PÆDHODI DO ÆNTEGRACÆÇ MEDÆAGRAMOTNOSTÆ DO KURSU (S0(NmISTECTWO(S1 (NW PO^ATKOWÆJ OSWÆTÆ(B. (NpER[A ^ASTINA POSÆBNIKA MÆSTITX OSNOWI MEDÆAGRAMOTNOSTÆ(B, (NA DRUGA (B- (NMETODIKI TA PRAKTI^NÆ ZAWDANNQ W SFERÆ EKRANNIH MISTECTW TA WÆZUALXNOÇ GRAMOTNOSTÆ(B. (NkNIVKA ROZRAHOWANA NA W^ITELXOK TA W^ITELÆW(B, (NQKÆ PRAGNUTX URÆZNOMANÆTNITI SWOÇ ZANQTTQ(B, (NZROBITI ÇH BÆLX[ CÆKAWIMI DLQ U^NÆW(B, (NROZWIWA@^I MEDÆAGRAMOTNÆSTX Æ Æ WÆZUALXNU KULXTURU(B. (NdLQ W^ITELÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B, (NSTUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- )Qæ(NNTEGROWANIJ KURS (B"(NmISTECTWO(B"s)E; (NMED)QÆAOSWÆTAs)E; (NMED)QÆAGRAMOTNÆSTXs)E; (NDEKODUWANNQ RUHOMIH ZOBRAVENXs; (NZWUK )QÆ ZOBRAVENNQs)E; (NW)QÆDSTEVENNQ KADRUs)E