(NpSIHOLOG)QÆQ KOGNÆTIWNIH PROCESÆW (B:s)E (NNAUKOWIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAKSIMENKO(B, (Ns(B.s; (NdERKA^(B, (Nl(B.s; (Nk)QÆRI^EWSXKA(B, (Ne(B.s)E; (NkASINECX(B, (Nm(B.s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B.(Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl@DMILA(B,s, 2022)
(Nu NAUKOWOMU POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO NAPRAC@WANNQ ]ODO OSOBLIWOSTEJ METODOLOGÆÇ GENETI^NOÇ TA KOGNÆTIWNOÇ PSIHOLOGÆÇ ÇÇ MÆVDISCIPLÆNARNIH TA TRANSDISCIPLÆNARNIH DOSLÆDVENX OSOBISTOSTÆ TA ÇÇ WNUTRÆ[NXOGO SWÆTU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOGN)QÆTIWNA PSIHOLOGÆQs)E -- (NeKSPERIMENTALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NSISTEMNE MISLENNQs; (NKOGN)QÆTIWNA NAUKAs)E; COVID-19