(NdIFERENC)QÆJNA PSIHOLOGÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NmAKSIMENKA(B, (Ns(B. (Nd(B.,s; (NrEKOMENDOWANO DO DRUKU w^ENO@ RADO@ )QæNSTITUTU PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA nACÆONALXNOÇ AKADEMÆÇ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWNICTWO l@DMILA(B,s, 2023)
(Np)QÆDRU^NIK MÆSTITX SISTEMATIZOWANIJ WIKLAD OSNOWNIH ROZDÆLÆW DIFERENCÆJNOÇ PSIHOLOGÆÇ(B, (NWIKLADENIH Z POZICÆÇ CÆLÆSNOÇ Æ NEPOWTORNOÇ OSOBISTOSTÆ(B. (NpREDSTAWLENÆ GENETIKO(B-(NWIHÆDNÆ ODINICÆ TIH ^I ÆN[IH ZDÆBNOSTEJ TA (S0(NNUVDI(S1 (NQK DVERELA Æ SPONUKALXNOÇ AKTIWNOSTÆ ÆNDIWÆDA (B((NLAT(B. Vis vitalis - (NVITTÃWA ENERGÆQ(B) Æ ÇÇ (NGLIBINNÆSTX TA WÆDPO^ATKOWU ÃDNÆSTX (B((NSINTETI^NÆSTX(B) ((NLAT(B. Vis vitae - (NVITTÃWA SILA(B), (NQKA KONSTITU@Ã OSOBISTÆSTX(B. (NoNTOGENEZ PSIHÆKI ROZGLQDAÃTXSQ ^EREZ CÆLÆSNÆSTX TA NEPOWTORNÆSTX VITTÃWOGO [LQHU L@DINI(B. (NrOZGLQDA@TXSQ ÆNDIWÆDUALXNÆ (B(Æ(NNDIWÆDUALXNO(B-(NTIPOLOGÆ^NÆ(B), (NTIPOLOGÆ^NÆ TA GRUPOWÆ WÆDMÆNNOSTÆ MÆV L@DXMI(B, (NA TAKOV PRIRODA(B, (NDVERELA Æ NASLÆDKI CIH WÆDMÆNNOSTEJ TA ZAKONOMÆRNOSTÆ ÇHNXOGO PSIHÆ^NOGO WARÆ@WANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdIFERENC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E; (NDIFERENC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E; (NMETODI DOSL)QÆDVENNQs)E; (NSTRUKTURA OSOBISTOST)QÆs)E; (NSAMOREAL)QÆZACÆQs)E; (NPSIH)QÆKA L@DINIs)E; (NTEMPERAMENTs; (NSW)QÆDOMÆSTXs)E; (NPSIH)QÆ^NIJ STANs)E; (NENERGOPOTENC)QÆALs)E