(NpSIHOLOG)QÆ^NE DÆAGNOSTUWANNQ PROQWÆW ADAPTACÆJNIH ROZLADÆW U SUB(B'Ã(NKTÆW OSWÆTNXOGO PROSTORU W UMOWAH WOÃNNOGO STANU Æ PÆSLQWOÃNNOGO WÆDNOWLENNQ uKRAÇNI (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpROROK(B, (Nn(B. (Nw(B.s; (NbOJKO(B, (Ns(B. (Nt(B.s; (NgNAT@K(B, (No(B. (Nw(B.s; (NkUPR)QÃÃWA(B, (No(B. æ.s)E; (NkURILO(B, (Nl(B. (Nf(B.s; (NpAPU^A(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NpOLQKOWA(B, (Nw(B. )Qæ.s)E; (NsTOLQR^UK(B, (No(B. (Na(B.s; (NcARENKO(B, (Nl(B. (Ng(B.s; (N~EKSTERE(B, (No(B. (N`(B.s; (NpROROK(B, (Nn(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; et al. ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2023)
(NpRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK NAUKOWCÆ æNSTITUTU PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI PÆDGOTUWALI NA OSNOWÆ PRAKTI^NOGO DOSWÆDU ZASTOSUWANNQ BAGATXOH ÆZ PREDSTAWLENIH METODIK W uKRAÇNÆ(B, (Ns{a(B, æ(NZRAÇLÆ(B, (NKRAÇNAH zAHÆDNOÇ ãWROPI(B, (NaWSTRALÆÇ(B. (NcÆ METODIKI Ã NAUKOWO(B-(NOBÀRUNTOWANIMI(B, (NAPROBOWANIMI TA SHWALENIMI FAHÆWCQMI(B. ç(NH MOVNA WIKORISTOWUWATI NE TÆLXKI DLQ DÆAGNOSTUWANNQ PROQWÆW ADAPTACÆJNIH ROZLADÆW U SUB(B'Ã(NKTÆW OSWÆTNXOGO PROSTORU(B, (NA J DLQ PROWEDENNQ SKRINÆNGU Æ PSIHOLOGÆ^NOÇ DÆAGNOSTIKI POSTRAVDALIH WÆD WÆJNI (B((NDOROSLIH Æ DÆTEJ(B). (Nu POSÆBNIKU MÆSTITXSQ ÆNFORMACÆQ PRO BAZOWÆ PRINCIPI PSIHODÆAGNOSTIKI POSTRAVDALIH OSÆB Æ OSOBLIWOSTÆ PSIHODÆAGNOSTI^NOÇ ROBOTI Z CÆÃ@ KATEGORÆÃ@ NASELENNQ(B; (NPRO PSIHOLOGÆ^NU TRAWMU Æ REAKCÆÇ NA NEÇ(B. (NpRAKTI^NIJ POSÆBNIK ADRESOWANO PRAKTI^NIM PSIHOLOGAM(B, (NSOCÆALXNIM PRACÆWNIKAM(B, (NW^ITELQM ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B. (NtAKOV WÆN BUDE KORISNIM WIHOWATELQM DO[KÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NBATXKAM TA [IROKÆJ PEDAGOGÆ^NÆJ SPÆLXNOTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOD)QÆAGNOSTIKAs)E; (NSKRIN)QÆNGs)E; (NADAPTAC)QÆJNÆ ROZLADIs)E