(NoRTODONT)QÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B: (NDLQ STUDENTÆW WI]IH MEDI^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NfL)QÆS(B, (Np(B. (Ns(B.s)E; (NoMELX^UK(B, (Nm(B. (Na(B.s; (NrA]ENKO(B, (Nn(B. (Nw(B.s; (NsKRIPNIK(B, )Qæ. (Nl(B.s)E; (NtR)QÆLX(B, (Ns(B. æ.s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OHORONI ZDOROW(B'(NQ uKRAÇNIs)E ((Nw)QÆNNICQ (B:s)E (NnOWA kNIGA(B,s, 2007)
(Nu P)QÆDRU^NIKU PREDSTAWLENO NOWE WIZNA^ENNQ ORTODONTÆÇ QK NAUKI(B, (NMETODI DOSLÆDVENNQ(B, (NKLASIFÆKACÆÇ(B, (NETÆOLOGÆQ(B, (NPATOGENEZ(B, (NKLÆNÆKA(B, (NDÆAGNOSTIKA(B, (NMETODI LÆKUWANNQ TA PROFÆLAKTIKA STÆJKIH ANOMALÆJ Æ DEFORMACÆJ ZUBO]ELEPNOGO APARATU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E