(NgRAMATIKA SU^ASNO)QÇ ANGLÆJSXKOÇ MOWI (B:s)E - (NwERBA(B, (Nl)QÆDÆQ gEORGÆÇWNA(B,s)E; (NwERBA(B, (NgEORG)QÆJ wASILXOWI^s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlOGOS(B-(Nm(B,s, 2007)
(Nu DOW)QÆDNIKU WISWÆTL@@TXSQ OSNOWNÆ GRAMATI^NÆ QWI]A SU^ASNOÇ ANGLÆJSXKOÇ MOWI(B, (NQKÆ POTRÆBNO ZASWOÇTI DLQ WEDENNQ BESÆDI Æ ROZUMÆNNQ TEKTÆW ANGLÆJSXKO@ MOWO@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKA ANGL)QÆJSXKOÇ MOWIs)E; (ND)QÆÃSLOWOs)E; (NMODALXN)QÆ DÆÃSLOWAs)E; (NNEOSOBOW)QÆ FORMIs)E; )QÆ(NNFÆNÆTIWs)E; (NARTIKLXs; (N^ISL)QÆWNIKs)E; (NZAJMENNIKs; (NRE^ENNQs; (NANGL)QÆJSXKA MOWAs)E