(NuKRA)QÇNSXKE WÆJSXKO (B1917-1921 /s)E - (NuKRA)QÇNSXKIJ ÆNSTITUT NACÆONALXNOÇ PAM(B'(NQTÆs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNSXKIJ ÆNSTITUT NACÆONALXNOÇ PAM(B'(NQTÆ(B,s)E, 2019)
(NbRO[URA (S0(NuKRA)QÇNSXKE WÆJSXKO(B: 1917-1921(S1 (NROZPOWÆDAÃ PRO PO^ATKI uKRAÇNSXKOGO WÆJSXKA TA JOGO ORGANÆZACÆ@(B, (NLEGENDARNIH KOMANDIRÆW(B, (NRODI WÆJSXK(B, (NODNOSTROÇ TA WÆDZNAKI(B, (NZBRO@(B, (NNAJWIZNA^NÆ[Æ WÆJSXKOWÆ FORMACÆÇ TA BOJOWÆ OPERACÆÇ (B1917-1921 (NROKÆW(B, (NW[ANUWANNQ PAM(B'(NQTÆ Æ WÆDNOWLENNQ MÆLÆTARNIH TRADICÆJ NINÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nw)QÆJSXKOs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 1917-1921; (NUKRA)QÇNSXKE WÆJSXKOs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ SÆ^OWÆ STRÆLXCÆs)E; (NBOJOW)QÆ OPERACÆÇs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ KOMANDIRIs)E; (NORGAN)QÆZACÆJ UKRAÇNSXKOGO WÆJSXKAs)E; (NP)QÆHOTAs)E; (NK)QÆNNOTAs)E; (NARTILER)QÆQs)E; (NTEHN)QÆ^NÆ ^ASTINIs)E; (NFLOT TA MORSXKA P)QÆHOTAs)E; (NTILI TA SLUVBAs; (NODNOSTRO)QÇ TA WÆDZNAKIs)E; (NZBROQs; (NW)QÆJSXKOWÆ FORMACÆÇs)E