(NaKS)QÆOGENEZ OBDAROWANOÇ OSOBISTOSTÆ W OSWÆTNXOMU PROSTORÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmUZIKA(B, (No(B. (Nl(B.s; (NkOROLXOW(B, (Nd(B. (Nk(B.s; (NmUZIKA(B, (No(B. (No(B.s; (NnIKON^UK(B, (Nn(B. (No(B.s; (NmUZIKA(B, (No(B. (Nl(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWNI^IJ D)QÆM (B"(NsLOWO(B",s)E, 2020)
(NaKS)QÆOGENEZ ROZGLQDAÃTXSQ QK PROCES(B, (N]O WIZNA^AÃ STANOWLENNQ J ROZWITOK OBDAROWANOÇ OSOBISTOSTÆ(B. (Nw OSWÆTNXOMU PROSTORÆ CÆNNÆSNIJ ROZWITOK WÆDBUWAÃTXSQ U SISTEMÆ KOORDINAT(B, (N]O ZADA@TXSQ WÆKOWIMI J SOCÆALXNIMI ZAKONOMÆRNOSTQMI ROZWITKU OSOBISTOSTÆ TA ROZWITKOM ZDÆBNOSTEJ Æ SAMOREGULQCÆÇ(B. (NkL@^OWIJ MOMENT W AKSÆOGENEZÆ OBDAROWANOÇ OSOBISTOSTÆ (B- (NCÆNNÆSNE SAMOWIZNA^ENNQ Æ ROZWITOK PRITAMANNIH OBDAROWANIM L@DQM OSOBISTÆSNIH CÆNNOSTEJ SOCÆALXNOÇ WZAÃMODÆÇ(B, (NSAMOROZWITKU ZDÆBNOSTEJ(B, (NOSOBISTÆSNOÇ SAMOBUTNOSTÆs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ ROZWITKUs)E; (NpSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NpSIHOLOG)QÆQ OSWÆTIs)E