(NkOMUN)QÆKATIWNÆ TEHNOLOGÆÇ ÆNFORMACÆJNOGO SUSPÆLXSTWA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NgUS)QÃW(B, (Na(B. æ.s)E; (NdOWGANX(B, (Nn(B. (No(B.s; )Qæ(NWA^EWSXKA(B, (No(B. (Nw(B.s)E; (NmAL)QÃÃWA(B, (Nn(B. (Ns(B.s)E; (NpETRENKO(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NgUS)QÃW(B, (Na(B. æ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2020)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ(B, (NPÆDGOTOWLENÆJ ZA REZULXTATAMI WIKONANNQ PLANOWOÇ TEMI (S0(NnAUKOWO(B-(NMETODI^NÆ PÆDHODI DO KONSTRU@WANNQ KOMUNÆKATIWNIH TEHNOLOGÆJ WREGUL@WANNQ SOCÆALXNIH KONFLÆKTÆW(S1(B, (NQKA ROZROBLQLASQ W æNSTITUTÆ SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ napn U (B2017-2019 (NROKAH(B, (NNAUKOWO OBÀRUNTOWUÃTXSQ PROBLEMA WIBORU ZASOBÆW RACÆONALXNOGO REGUL@WANNQ SUSPÆLXNIH WÆDNOSIN W ÆNFORMACÆJNOMU SUSPÆLXSTWÆ [LQHOM WIKORISTANNQ TA KONSTRU@WANNQ KOMUNÆKATIWNIH TEHNOLOGÆJ (B((NMEDÆACÆÇ(B, (NPUBLÆ^NIH DISKUSÆJ(B, (NPEREGOWORÆW(B, (NSOCÆALXNOGO DÆALOGU TO]O(B).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNÆ ZW(B'(NQZKIs)E -- (NkOMUN)QÆKACÆQs)E; (NkOMUN)QÆKATIWNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNIJ KONFLÆKTs)E; (NONLAJN KONFL)QÆKTIs)E; (NOSW)QÆTNÆJ PROSTÆRs)E; (NS)QÆMEJNIJ KONFLÆKTs)E; (NKONFL)QÆKT POKOLÆNXs)E; (NWZA)QÃMODÆQ POKOLÆNXs)E