(NmEHAN)QÆZMI OCÆN@WANNQ QKOSTÆ WI]OÇ OSWÆTI W UMOWAH ÃWROÆNTEGRACÆÇ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NwOROBJOWA(B, (No(B.s; (NdEBI^(B, (Nm(B.s; (NlUGOWIJ(B, (Nw(B.s; (NoRVELX(B, (No(B.s; (NsL@SARENKO(B, (No(B.s; (NtALANOWA(B, (Nv(B.s; (NtRIMA(B, (Nk(B.s; (NlUGOWIJ(B, (Nw(B.,s; (NtALANOWA(B, (Nv(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT WI]OÇ OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT WI]OÇ OSWÆTI napn uKRAÇNI(B,s)E, 2020)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WIZNA^ENO TA OBÀRUNTOWANO PÆDHODI Æ POKAZNIKI(B, (NKRITERÆÇ OCÆN@WANNQ QKOSTÆ WI]OÇ OSWÆTI W UMOWAH ÃWROÆNTEGRACÆÇ NA OSNOWÆ ANALÆZU MÆVNARODNOGO TA WÆT^IZNQNOGO DOSWÆDU QK SKLADOWÆ MEHANÆZMU OCÆN@WANNQ QKOSTÆ WI]OÇ OSWÆTI(B. (NmONOGRAFÆQ BUDE KORISNO@ DLQ ZDOBUWA^ÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NDOSLÆDNIKÆW(B, (NKERÆWNIKÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NOSÆB(B, (NZACÆKAWLENIH U MODERNÆZACÆÇ WI]OÇ OSWÆTI ZADLQ WDOSKONALENNQ ÇÇ QKOSTÆ(B, (NEFEKTIWNOGO L@DSXKOGO ROZWITKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NqK)QÆSTX WI]OÇ OSWÆTIs)E -- )Qã(NWROÆNTEGRACÆQs)E