(NpSIHOLOGO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NÆ ZASADI TEHNOLOGÆJ SUPROWODU DÆTEJ Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI U PROCESÆ ÇH SOCÆALXNOÇ ÆNTEGRACÆÇ (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NvUK(B, (Nt(B. (Nw(B.s; )Qæ(NLLQ[ENKO(B, (Nt(B. (Nd(B.s)E; (NkAMEN]UK(B, (Nt(B. (Nd(B.s; (NoBUH)QÆWSXKA(B, (Na(B. (Ng(B.s)E; (NqKIM^UK(B, (Ng(B. (Nw(B.s; (NoBUH)QÆWSXKA(B, (Na(B. (Ng(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nn)QÆKA(B-(NcENTR(B,s)E, 2020)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ WISWÆTLENO AKTUALXNÆ PITANNQ ROZWITKU Æ SOCÆALÆZACÆÇ DÆTEJ Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI QK PEREDUMOWI POBUDOWI SU^ASNIH PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NIH TEHNOLOGÆJ ÇHNXOGO SUPROWODU U ZAKLADÆ OSWÆTI Æ W SÆM(B'Ç. (NrOZGLQNUTO RÆZNÆ NAUKOWO(B-(NMETODI^NÆ PÆDHODI DO OCÆNKI ÆNTELEKTUALXNOGO ROZWITKU DÆTEJ Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI(B, (NA TAKOV DOSLÆDVENNQ PROBLEMI ZATRIMKI PSIHÆ^NOGO ROZWITKU(B, (NPSIHOLOGÆ^NIH USKLADNENX U DÆTEJ Z TQVKIMI PORU[ENNQMI MOWLENNQ TA MOVLIWOSTEJ SOCÆALXNO(B-(NPOBUTOWOÇ ADAPTACÆÇ DÆTEJ Z PORU[ENNQMI ÆNTELEKTUALXNOGO ROZWITKU POMÆRNOGO STUPENQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ÆNTEGRACÆQs)E -- (NsOC)QÆALÆZACÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NIJ SUPROWÆDs)E; (NoSW)QÆTNÆJ PROCESs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆQ OSWTNXOGO PROCESUs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E