(NsU^ASN)QÆ PSIHOLOGÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇ NADANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI SÆM(B'(NQM POSTRAVDALIH U PODOLANNÆ SKLADNIH VITTÃWIH OBSTAWIN (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpAWL@K(B, (Nm(B. (Nm(B.s; (N{EPELXOWA(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KA napn uKRAÇNI(B,s)E, 2020)
(Nu POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO DOSWÆD ZASTOSUWANNQ PSIHOLOGÆ^NIH TEHNOLOGÆJ ÆZ WÆJSXKOWOSLUVBOWCQMI(B, (N]O POWERNULISQ ÆZ ZONI ato TA ^LENAMI ÇH SÆMEJ(B. (NrOZKRITO TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ ZASADI WIKORISTANNQ SU^ASNIH PSIHOLOGÆ^NIH TEHNOLOGÆJ U PROCESÆ NADANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI SÆM(B'(NQM POSTRAVDALIH U PODOLANNÆ SKLADNIH VITTÃWIH OBSTAWIN(B. (NwISWÆTLENO PRINCIPI TA MOVLIWOSTÆ TRANSFORMACÆÇ NEGATIWNOGO DOSWÆDU(B, (NTEHNÆKI ROBOTI Z SÆMEJNO@ SISTEMO@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E -- (NnADANNQ PSIHOLOG)QÆ^NOÇ DOPOMOGIs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇs)E