(NmODERN)QÆZACÆQ ORGANÆZACÆÇ OSWÆTNXOGO PROCESU W ZAKLADAH POZA[KÆLXNOÇ OSWÆTI (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbOJKO(B, (Na(B. (Ne(B.s; (NwERBICXKIJ(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NkORN)QÆÃNKO(B, (Na(B. (Nw(B.s)E; (NlITOW^ENKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (NmA^USXKIJ(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PROBLEM WIHOWANNQs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2020)
(Nu METODI^NOMU POS)QÆBNIKU ROZKRIWA@TXSQ KONCEPTUALXNÆ ZASADI MODERNÆZACÆÇ ORGANÆZACÆÇ OSWÆTNXOGO PROCESU W ZAKLADAH POZA[KÆLXNOÇ OSWÆTI(B, (N]O BAZUÃTXSQ NA ZASTOSUWANNÆ OSOBISTÆSNO ORÆÃNTOWANOGO(B, (NDÆQLXNÆSNOGO(B, (NAKSÆOLOGÆ^NOGO Æ KOMPETENTNÆSNOGO PÆDHODÆW(B, (NDE W ZMÆST OSWÆTI ÆNTEGROWANÆ OSNOWNÆ KOMPETENTNOSTÆ OSOBISTOSTÆ(B. (NrOZROBKA PROBLEMI POW(B'(NQZANA Z PRIWEDENNQM ZMÆSTU POZA[KÆLXNOÇ OSWÆTI U WÆDPOWÆDNÆSTX DO SU^ASNIH WIMOG Æ WIZNA^ENNQM TAKIH ORGANÆZACÆJNIH FORM Æ METODÆW(B, (NDIDAKTI^NIH ZASOBÆW(B, (NQKÆ SPRIQ@TX ROZW(B'(NQZANN@ ZAWDANX NAW^ANNQ(B, (NWIHOWANNQ(B, (NROZWITKU(B, (NSOCÆALÆZACÆÇ PÆDROSTA@^OGO POKOLÆNNQ U WÆLXNIJ ^AS W ZAKLADAH POZA[KÆLXNOÇ OSWÆTIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTNÆJ PROCESs)E -- (NoRZAN)QÆZACÆQ OSWÆTNXOGO PROCESUs)E -- (NpOZA[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E