(NmED)QÆAPSIHOLOGÆ^NÆ RESURSI PODOLANNQ TRAWMI WÆJNI (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~EREPOWSXKA(B, (Nn(B.,s; (Nd)QÆDIK(B, (Nn(B.s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s )Qæ(NMEKS(B-(Nltd(B,s)E, 2020)
(NaKTUALXN)QÆSTX PRAKTI^NOGO POSÆBNIKA ZUMOWLENA ZBROJNIM KONFLÆKTOM NA SHODÆ uKRAÇNI TA NAGALXNO@ POTREBO@ W ROZ[IRENNÆ PRAKTI^NOGO ÆNSTRUMENTARÆ@ PSIHOLOGÆ^NOÇ PÆDTRIMKI KOMBATANTÆW(B, (NQKIJ BI STIMUL@WAW ÇH DO ROZW(B'(NQZANNQ WLASNIH PROBLEM Æ PÆDWI]UWAW ÇHN@ SOCÆALXNU ADAPTIWNÆSTX(B. (NaWTORI POSÆBNIKA WISUWA@TX ÆDE@ RESURSNOSTÆ MEDÆAPSIHOLOGÆÇ W PROCESÆ PSIHOLOGÆ^NOGO WÆDNOWLENNQ TRAWMOWANIH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA POWEDÆNKAs)E -- (NpODOLANNQ TRAWMs; (NdIDAKTIKAs; (NmED)QÆAGRAMOTNÆSTXs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA PÆDTRIMKAs)E; (NGRUPOWA TERAP)QÆQs)E; (NMED)QÆAGRAMOTNÆSTXs)E; (NMED)QÆAKONTENTs)E; (NMED)QÆATRAWMAs)E; (NMED)QÆATWOR^ÆSTXs)E; (NMENTALXNA P)QÆDTRIMKAs)E; (NPROPAGANDAs; (NSAMOREGULQC)QÆQs)E; (NPSIHOEMOC)QÆJNÆ STANIs)E; (NWETERANIs; (Nptsrs