(NgRUPOW)QÆ FORMI ROBOTI W SISTEMÆ PSIHOSOCÆALXNOÇ DOPOMOGI DÆTQM Æ SÆM(B'(NQM(B, (N]O OPINILISX U SKLADNIH VITTÃWIH OBSTAWINAH WNASLÆDOK WÆJSXKOWIH DÆJ (B((NDOSWÆD UPROWADVENNQ(B) :s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpANKA(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NtKA^UK(B, )Qæ. æ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nn)QÆKA(B-(NcENTR(B,s)E, 2020)
(Nu ZAPROPONOWANOMU WIDANN)QÆ WISWÆTLENO [IROKE KOLO PITANX(B, (NPOW(B'(NQZANIH Z ORGANÆZACÆÃ@ TA ZDÆJSNENNQM PRACÆWNIKAMI PSIHOLOGÆ^NOÇ SLUVBI GRUPOWOÇ ROBOTI Z METO@ DOPOMOGI DÆTQM TA SÆM(B'(NQM(B, (NQKÆ ZAZNALI TRAWMATI^NOGO DOSWÆDU WNASLÆDOK WÆJSXKOWIH DÆJ(B. (NpREDSTAWLENO TRI AWTORSXKÆ KOREKCÆJNÆ PROGRAMI(B: (NPROGRAMU KOREKCÆJNO(B-(NROZWIWALXNIH ÆGROWIH ZANQTX DLQ MOLOD[IH [KOLQRÆW(B, (NQKÆ OTRIMALI TRAWMATI^NIJ DOSWÆD(B; (NPROGRAMU PSIHOKOREKCÆÇ EMOCÆJNIH PEREVIWANX PÆDLÆTKÆW(B, (NQKÆ ZAZNALI TRAWMATI^NOGO DOSWÆDU (S0(NlÆTNÆJ ÆNTENSIW(S1(B; (NPROGRAMU SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH TRENÆNGÆW DLQ WÆDNOWLENNQ PSIHÆ^NIH TA FÆZI^NIH RESURSÆW PRACÆWNIKÆW PSIHOLOGÆ^NOÇ SLUVBI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E -- (NgRUPOWA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NdOPOMOGA W)QÆJSXKOWIMs)E; (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E; (Nw)QÆJSXKOWA SPRAWAs)E -- (NwO)QÃNNÆ KONFLÆKTIs)E -- (NnASL)QÆDKI WOÃNNIH DÆJs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA SLUVBAs)E; (NGRUPOWA ROBOTAs; (NTRAWMATI^NIJ DOSW)QÆDs)E; (NPSIHOKOREKC)QÆQs)E; (NPSIHOSOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA PÆDTRIMKAs)E; (NW)QÆJSXKOWÆ DÆÇs)E; (NVERTWI W)QÆJSXKOWIH DÆJs)E; (NOSW)QÆTNÆJ PROCESs)E; (NU^ASNIKI OSW)QÆTNXOGO PROCESUs)E