(Nu^N)QÆ PO^ATKOWIH KLASÆW ÆZ TQVKIMI PORU[ENNQMI MOWLENNQ(B: (NNAW^ANNQ TA ROZWITOK (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nr)QÆBCUN(B, (N`LÆQ wALENTINÆWNA(B,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NsW)QÆT(B,s)E, 2020)
(Nu POS)QÆBNIKU PROANALÆZOWANO NAQWNÆ TRUDNO]Æ W NAW^ANNÆ MOLOD[IH [KOLQRÆW ÆZ TQVKIMI PORU[ENNQMI MOWLENNQ(B, (NZAPROPONOWANO MOVLIWÆ [LQHI REALÆZACÆÇ ÇHNÆH MOWLENNÃWIH POTREB(B, (NROZKRITO AKTUALXNÆ PITANNQ ORGANÆZACÆÇ TA PRAKTI^NOÇ REALÆZACÆÇ OSWÆTNXOGO PROCESU W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B, (NNADANO NAUKOWO(B-(NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ Z WISWÆTLENNQ SUTNOSTÆ KOREKCÆJNO(B-(NROZWIWALXNOÇ ROBOTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^AKOWA [KOLAs -- (NpORU[ENNQ MOWLENNQs; (NZOROWIJ GNOZISs; (NUWAGAs; (NPAM(B'(NQTXs; (NMOTORNIJ ROZWITOKs; (NOSOBIST)QÆSNIJ ROZWITOKs)E; (NEMOC)QÆJNA SFERAs)E; (NNEJROPSIHOLOG)QÆ^NIJ PÆDHÆDs)E; (NPSIHOL)QÆNGWÆSTI^NIJ PÆDHÆDs)E; (NEJDETI^N)QÆ METODIs)E; (NP)QÆSO^NA TERAPÆQs)E; (NSAMOMASAVs; )QÆ(NNFORMACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E