(NwOKALXNIJ ANSAMBLX (B:s (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NzAWERUHA(B, (NoLENA lEON)QÆDÆWNA(B,s)E; (N~ERNETA(B, (NtETQNA oLEKSANDR)QÆWNAs)E; (NkI)QÆWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkORSUNX(B-(N{EW^ENK)QÆWSXKIJ (B:s)E (Nfop mAJDAN^ENKO )Qæ(B. (Ns(B.,s)E, 2022)
(NwIDANNQ ADRESOWANE STUDENTAM(B, (NASP)QÆRANTAM(B, (NWIKLADA^AM MISTECXKIH WI[ÆW(B, (NU QKIH ZDÆJSN@ÃTXSQ PROFESÆJNA WOKALXNA PÆDGOTOWKA(B. (NnAW^ALXNOMETODI^NIJ POSÆBNIK DOPOMOVE MAJBUTNÆM SPÆWAKAM OPANUWATI TEORÆ@ WOKALXNO(B-(NANSAMBLEWOGO WIKONAWSTWA DLQ ZASTOSUWANNQ NABUTIH ZNANX NA PRAKTI^NIH ZANQTTQH TA U PODALX[ÆJ PROFESÆJNÆJ DÆQLXNOSTÆ QK ARTISTA ABO KERÆWNIKA WOKALXNOGO ANSAMBL@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NANSAMBLEWA PART)QÆQs)E; (NTEMPORITMs; (NTEMBROWA )QÃDNÆSTXs)E; (NWOKALXNIJ REPERTUARs; (NKONCERTNIJ WISTUPs