(NmETODIKA MUZI^NOGO WIHOWANNQ (B:s (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B: (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (S0(NmUZI^NE MISTECTWO (B((NhUDOVNQ KULXTURA(B)(S1 (B/s)E - (NsB)QÆTNÃWA(B, (Nl@DMILA mIKOLAÇWNA(B,s)E; (NlUGANSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E (NnAW^ALXNO(B-(NNAUKOWIJ )QÆNSTITUT KULXTURI Æ MITECTWs)E ((NsTAROB)QÆLXSXK (B:s)E (Nlnu )QÆMENÆ tARASA {EW^ENKA(B,s)E, 2017)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ MÆSTQTX SISTEMU TEORETI^NIH Æ PRAKTI^NIH ZAWDANX Z KURSU (S0(NmETODIKA MUZI^NOGO WIHOWANNQ(S1(B, (NZMÆST PRAKTI^NIH ZANQTX(B, (NPITANNQ DLQ SAMOKONTROL@(B, (NZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B, (NSPISOK LÆTERATURI(B. (NpOSÆBNIK TAKOV REKOMENDOWANIJ DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW OSWÆTI (BI-IV (NRÆWNQ AKREDITACÆÇ(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NoSW)QÆTAs)E -- (NwIHOWNA ROBOTAs -- (NmUZI^NE WIHOWANNQs; (NMUZI^N)QÆ ZDÆBNOSTÆs)E; (NMUZI^NE SPRIJMANNQs; (NMUZI^NA GRAMOTN)QÆSTXs)E; (NHOROWIJ SP)QÆWs)E