(NsOC)QÆALXNA ROBOTA(B: (NWÆD TEORÆÇ DO PRAKTIKI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkUPENKO(B, (NoLENA wOLODIMIR)QÆWNA(B,s)E; (NsUMSXKIJ DERVAWNIJ UN)QÆWERSITETs)E ((NsUMI (B:s (NsUMSXKIJ DERVAWNIJ UN)QÆWERSITET(B,s)E, 2020)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU NAWEDENO TEORÆÇ(B, (N]O POQSN@@TX SOCÆALXNÆ PROCESI TA QWI]A(B, (NDA@TX MOVLIWÆSTX DLQ ANALÆZU ^INNIKÆW UDOSKONALENNQ UMOW VITTQ L@DINI TA GROMADI(B. (NrOZGLQDA@TXSQ QK BEZPOSEREDNXO TEORÆÇ SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NTAK Æ TEORÆÇ NA PERETINÆ RÆZNIH GALUZEJ ZNANX(B. (NpROPONOWANIJ KOMPLEKT PRIKLADÆW Æ ZAWDANX POKLIKANIJ DOPOMOGTI STUDENTAM ZROZUMÆTI(B, (NQK ROZGLQNUTÆ TEORÆÇ MOVUTX ZASTOSOWUWATISQ NA PRAKTICÆ W DÆQLXNOSTÆ SOCÆALXNIH PRACÆWNIKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E; (NSINERGETI^N)QÆ MEHANÆZMIs)E; (NSOC)QÆALXNÆ STARTAPIs)E; (NSOC)QÆALXNÆ ÆNÆCÆATIWIs)E; (NPRO)QÃKTNA DÆQLXNÆSTXs)E; )QÆ(NNNOWACÆÇs)E