(NsU^ASN)QÆ STRATEGÆÇ NADANNQ SOCÆALXNIH POSLUG (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NoPAL@K(B, (Nt(B. (Nl(B.,s; (NkAM(B'(NQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA oGÆÃNKAs)E ((NkAM(B'(NQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ (B:s)E (NkOWALX^UK o(B. (Nw(B.,s, 2020)
(NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX MATERÆALI Z TEORETIKOTEHNOLOGÆ^NIH OSNOW NADANNQ SOCÆALXNIH POSLUG ZAGALOM(B, (NW STRUKTURÆ DÆQLXNOSTÆ SU^ASNOGO SOCÆALXNOGO PRACÆWNIKA ZOKREMA(B. (NaKCENTUÃTXSQ UWAGA NA SU^ASNIH STRATEGÆ^NIH NAPRQMKAH TA ÆNNOWACÆJNIH TENDENCÆQH ROZWITKU SISTEMI SOCÆALXNOGO ZABEZPE^ENNQ NASELENNQ(B. (NtEORETI^NÆ MATERÆALI OPRACXOWU@TXSQ W RAMKAH PRAKTI^NOGO BLOKU ^EREZ WIRÆ[ENNQ PROBLEMNIH SITUACÆJ(B, (NWIKONANNQ TWOR^IH ZAWDANX(B, (NORÆÃNTU@^ISX NA REALXNU PRAKTIKU PROFESÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ SU^ASNOGO SOCÆALXNOGO PRACÆWNIKA(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 113-117s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NsOC)QÆALXNÆ POSLUGIs)E; (NSOC)QÆALXNÆ ÆNNOWACÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNA EKSPERTIZAs)E; (NSUPERW)QÆZORSTWOs)E; (NSOC)QÆALXNA MEDÆACÆQs)E; (NFASIL)QÆTACÆQs)E; (NMENTORSXKA P)QÆDTRIMKAs)E; (NSOC)QÆALXNE KONSULXTUWANNQs)E; (NSOC)QÆALXNA TERAPÆQs)E