(NpRIKLADN)QÆ METODIKI TA OSNOWI SUPERWÆZÆÇ W SOCÆALXNÆJ ROBOTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NaSTREMSXKA (B, )Qæ(NRINA wOLODIMIRÆWNA(B,s)E; (N~ORNOMORSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pETRA mOGILIs)E ((NmIKOLA)QÇW (B:s)E (N~nu )QÆMENÆ pETRA mOGILI(B,s)E, 2017)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO SU^ASNÆ METODI SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NSERED QKIH PROWÆDNU ROLX WÆDÆGRA@TX SPECÆALXNÆ (B((NPRIKLADNÆ(B) (NPSIHOLOGÆ^NÆ METODI SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (N]O QWLQ@TX SOBO@ SPECIFÆ^NIJ ÆNSTRUMENTARÆJ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NIH ZNANX Z TAKIH PSIHOLOGÆ^NIH NAPRQMKÆW(B, (NQK GUMANÆSTI^NIJ(B, (NPSIHOANALÆTI^NIJ(B, (NART(B-(NTERAPEWTI^NIJ(B, (NKOGNÆTIWNIJ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 375-381. - æ(NMENNIJ POKAV^IK(B.: (NS(B. 392-395s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NmETODIKAs; (NTEOR)QÆQ z(B. (NfROJDAs)E; (NANAL)QÆTI^NA PSIHOTERAPÆQs)E; (NW^ENNQ e(B. (NfROMMAs; (NTEOR)QÆQ g(B. (NsALLÆWENAs)E; (Nk(B. (NhORN)QÆs)E; (Ne(B. (NbERNs; (Nk(B. (NrODVERSs; (Ns(B. (NgROFs; (NT)QÆLESNA TERAPÆQs)E; (Na(B. (NaDLERs; (NSIMWOLDRAMAs; (NART(B-(NTERAP)QÆQs)E; )QÆ(NGROWA TERAPÆQs)E; (NKOGN)QÆTIWNA TERAPÆQs)E; (NPSIHODRAMAs; (NGE[TALXT(B-(NTERAP)QÆQs)E; (NSUGESTIWN)QÆ METODIKIs)E