(NdETEKC)QÆQ BREHNÆ U SPÆLKUWANNÆ(B: (NSOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIJ ASPEKT (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkALXKA(B, (Nn(B. (Nm(B.,s; (NcIW)QÆNSXKA(B, (Nm(B. (Nw(B.s)E; (NzUBA^(B, )Qæ. (Nm(B.s)E; (NlXW)QÆWSXKIJ DERVAWNIJ UNÆWERSITET WNUTRÆ[NÆH SPRAWs)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NlXWduws(B,s, 2017)
(NpOS)QÆBNIK ZNAJOMITX Z OSNOWNIMI ASPEKTAMI TA OSOBLIWOSTQMI NEÆNSTRUMENTALXNOÇ TA ÆNSTRUMENTALXNOÇ DETEKCÆÇ BREHNÆ(B, (N]O ZABEZPE^UÃ FORMUWANNQ UMÆNX Æ NAWI^OK ÆZ WIZNA^ENNQ PROQWU BREHNÆ U SOCÆALXNO(B-(NKOMUNÆKATIWNOMU TA ÆNFORMACÆJNOMU SEREDOWI]Æ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 114-118s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIH)QÆ^NÆ PROCESIs)E; (NEMOC)QÆÇs)E; (NM)QÆMÆKAs)E; (NPANTOM)QÆMÆKAs)E; (NK)QÆNESIKAs)E; (NPOL)QÆGRAFs)E