(NrOZWITOK KOMUN)QÆKATIWNOÇ KOMPETENTNOSTÆ PEDAGOGÆW W UMOWAH ÆNKL@ZIWNOGO OSWÆTNXOGO SEREDOWI]A (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NtIMO[KO(B, (NgANNA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E; (NgLADU[(B, (Nw)QÆKTOR aNTONOWI^s)E; (NoTR)QÆ[KO(B, (Nw(B. æ.,s)E; (NrEM)QÆZOWSXKIJ(B, (Nk(B. (Nm(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (Ndzwo (B"(NuN)QÆWERSITET MENEDVMENTU OSWÆTI(B"s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET (B"(N~ERNÆGÆWSXKIJ KOLEGÆUM(B" Æ(NMENÆ t(B. (Ng(B. (N{EW^ENKAs)E; (NkATOLICXKIJ UN)QÆWERSITET(B((NrUVOMBERK(B)s)E ((Nn)QÆVIN (B:s)E (NlISENKO m(B. (Nm(B.,s, 2023)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ROZKRITO SUTNÆSTX(B, (NZMÆST TA ORGANÆZACÆJNO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ UMOWI PROCESU PÆDGOTOWKI PEDAGOGÆW DO KOMUNÆKATIWNOÇ DÆQLXNOSTÆ W ÆNKL@ZIWNOMU SEREDOWI]Æ(B; (NWISWÆTLENO [IROKIJ SPEKTR OSOBLIWOSTEJ UPRAWLÆNNQ ROZWITKOM KOMUNÆKATIWNOÇ KOMPETENTNOSTÆ PEDAGOGÆW W ÆNKL@ZIWNOMU SEREDOWI]Æ ZAKLADÆW OSWÆTI(B; (NSHARAKTERIZOWANO ADAPTIWNÆ KONTENTI ROZWITKU KOMUNÆKATIWNOÇ KOMPETENTNOSTÆ PEDAGOGÆW U PROCESÆ PROFESÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ W UMOWAH ÆNKL@ZIWNOGO SEREDOWI]A(B; (NPOZICÆONOWANO SU^ASNÆ TENDENCÆÇ ]ODO WIZNA^ENNQ TA REALÆZACÆÇ PRÆORITETNIH WEKTORÆW ROZWITKU KOMUNÆKATIWNOÇ KOMPETENTNOSTÆ PEDAGOGÆW W ÆNKL@ZIWNOMU SEREDOWI]Æ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 181-189s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; (NPROFES)QÆJNÆ DOMÆNANTIs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ WEKTORIs)E; (NADAPTIWN)QÆ KONTENTIs)E; (NKOMANDNIJ P)QÆDHÆDs)E