(NsOC)QÆALXNA TA OSWÆTNQ ÆNKL@ZÆQ(B: Æ(NSTORÆQ(B, (NSU^ASNÆSTX(B, (NPERSPEKTIWI ROZWITKU (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B: (NU DWOH ^ASTINAH(B.s)E (N~(B. 1,s )Qæ(NNSTITUCÆJNÆ TA OSOBISTÆSNÆ ASPEKTI WPROWADVENNQ W uKRAÇNÆ (B/s)E - (NmIRONOWA(B, (Ns(B. (Np(B.,s; (NpLATA[(B, (Nl(B. (Nb(B.,s; (N~ERN)QÆWECXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2021)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ PROANALÆZOWANO TEORETI^NÆ TA PRIKLADNÆ PITANNQ ORGANÆZACÆÇ OSWÆTNXOÇ TA SOCÆALXNOÇ ÆNKL@ZÆÇ OSÆB Z OSOBLIWOSTQMI ROZWITKU(B. (NsPÆWAWTORI PER[OGO ROZDÆLU DOWODQTX PRO WAVLIWÆSTX QKÆSNOÇ UPRAWLÆNSXKOÇ(B, (NORGANÆZACÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NZABEZPE^ENNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ BEZPEKI(B. (Nu NASTUPNIH TRXOH ROZDÆLAH OKREMU UWAGU PRIDÆLENO TEHNOLOGÆ^NOMU ASPEKTU ÆNKL@ZÆÇ OSÆB PORU[ENIM ZOROM TA SLUHOM(B, (NPITANNQM ROZWITKU FAHOWOGO PARTNERSTWA W ÆNKL@ZÆÇ TA OSOBISTÆSNOGO POTENCÆALU L@DINI W UMOWAH ÆNKL@ZÆÇ(B. (NaWTORI PREZENTU@TX WLASNE BA^ENNQ POTENCÆALU DOSTUPNOGO SEREDOWI]A DLQ OSÆB Z OSOBLIWOSTQMI PSIHOFÆZI^NOGO ROZWITKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; (NKOHLEARNA )QÆMPLANTACÆQs)E; (NPORU[ENNQ ZORUs; (NNARODN)QÆ ÆGRIs)E; (NLOGOPEDs; (NSOC)QÆALXNE SEREDOWI]Es)E; (NB)QÆLÆNGWALXNE NAW^ANNQs)E; (NOSOBIST)QÆSNIJ POTENCÆALs)E