(NsOC)QÆALXNA ROBOTA W TERITORÆALXNÆJ GROMADÆ(B: (NTEORÆÇ(B, (NMODELÆ TA METODI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NsLOZANSXKA(B, (NgANNA )QæWANÆWNA(B,s)E; (NtERNOP)QÆLXSXKIJ NACÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ wOLODIMIRA gNAT@KAs)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (Ntnpu(B,s, 2018)
(NnA OSNOW)QÆ ANALÆZU NAUKOWIH DVEREL(B, (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWIH AKTÆW(B, (NMATERÆALÆW MÆVNARODNIH TA WÆT^IZNQNIH ORGANÆZACÆJ ZDÆJSNENO ANALÆZ PROBLEMI ROZWITKU SOCÆALXNOÇ ROBOTI U TERITORÆALXNÆJ GROMADÆ(B; (NROZROBLENO PERÆODIZACÆ@ PROCESU STANOWLENNQ SOCÆALXNOÇ ROBOTI W TERITORÆALXNÆJ GROMADÆ ZA KORDONOM(B; (NWISWÆTLENO KONCEPTUALXNÆ ZASADI ORGANÆZACÆÇ SOCÆALXNOÇ ROBOTI W TERITORÆALXNÆJ GROMADÆ TA SHARAKTERIZOWANO STRATEGÆ@ ÇÇ ROZWITKU W UMOWAH DECENTRALÆZACÆÇ WLADI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 243-272s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NgROMADAs; )QÆ(NSTORI^NA RETROSPEKTIWAs)E; (NKONCEPTUALXN)QÆ PÆDHODIs)E; (NDECENTRAL)QÆZACÆQs)E; (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWE ZABEZPE^ENNQs; (NSOC)QÆALXNIJ PRACÆWNIKs)E