(NpRIJNQTTQ UPRAWL)QÆNSXKIH RÆ[ENX W EKONOMÆCÆ TA MARKETINGU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTEJ (B051 (NeKONOMÆKA(B, 073 (NmENEDVMENT(B, 075 (NmARKETING (B/s)E - )Qæ(NWANENKO(B, (NwÆKTOR æWANOWI^(B,s)E; (N~ERNOUSOWA(B, (NvANNA tROHIM)QÆWNA(B,s)E; (NfARTU[NIJ(B, )Qæ(NWAN dMITROWI^(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ TEHNÆ^NIJ UNÆWERSITET uKRAÇNIs)E (NkI)QÇWSXKIJ POLÆTEHNÆ^NIJ ÆNSTITUT ÆMENÆ æGORQ sÆKORSXKOGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkp)Qæ ÆM(B. æ(NGORQ sÆKORSXKOGO(B,s)E, 2020)
(NnEOBH)QÆDNÆSTX OWOLODÆNNQ SU^ASNO@ TERMÆNOLOGÆÃ@ TEORÆÇ PRIJNQTTQ RÆ[ENX J OBÆZNANOSTÆ Z ÇÇ OSNOWNIMI PONQTTQMI TA METODAMI ZUMOWL@Ã AKTUALXNÆSTX CXOGO POSÆBNIKA(B. (NoSOBLIWIJ AKCENT U NXOMU ZROBLENO NA METODOLOGÆ^NÆJ SKLADOWÆJ TEORÆÇ PRIJNQTTQ RÆ[ENX(B, (NNA OPISÆ TA ANALÆZÆ PRAKTI^NIH ÆNSTRUMENTÆW ROZROBKI TA PRIJNQTTQ UPRAWLÆNSXKIH RÆ[ENX Z METO@ WPROWADVENNQ ÆNNOWACÆJNIH METODÆW TA PÆDHODÆW W PRAKTIKU UPRAWLÆNSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NFORMUWANNQ ARSENALU ÆNSTRUMENTÆW TA PRIJOMÆW SU^ASNOGO MENEDVERA(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 62s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuPRAWL)QÆNSXKE RÆ[ENNQs)E -- (NuPRAWL)QÆNNQs)E; (NPARAMETRI^N)QÆ sprs)E; (NNEPARAMETRI^N)QÆ sprs)E; (NSTOHASTI^N)QÆ ZAKONOMÆRNOSTÆs)E; (NLOTEREJNA MODELXs; (NMATRI^NA MODELXs; (NEKSPERIMENTs