(NsOC)QÆALXNE PÆDPRIÃMNICTWO(B. (NbÆZNES(B-(NMODELX(B. (NrEÃSTRACÆQ(B. (NoPODATKUWANNQ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NdOLUDA(B, (Nl(B.,s; (NnAZARUK(B, (Nw(B.s; (Nk)QÆRSANOWA(B, (N`(B.s)E; (NrAW^EW(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NuKRA)QÇNSXKIJ NEZALEVNIJ CENTR POLÆTI^NIH DOSLÆDVENXs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (B"(NaGENSTWO (B"(NuKRA)QÇNA(B",s)E, 2017)
(NpOS)QÆBNIK DETALXNO ROZGLQDAÃ PRAWOWÆ ASPEKTI ROZWITKU SOCÆALXNOGO PÆDPRIÃMNICTWA(B. (NwÆN DOPOMOVE ZROZUMÆTI(B, (NQKU ORGANÆZACÆJNO(B-(NPRAWOWU FORMU MOVNA OBRATI(B, (NQK OTRIMATI PODATKOWÆ PÆLXGI TA QK WESTI DOKUMENTACÆ@(B, (N]OB NE MATI PROBLEM Z DERVAWNIMI ORGANAMI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 89-90s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (Np)QÆDPRIÃMNICTWOs)E