(NrEFORMUWANNQ SISTEMI SOC)QÆALXNIH POSLUG W uKRAÇNÆ(B: (NPROBLEMI TA PERSPEKTIWI (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkRIWOKONX(B, (Nn(B. )Qæ.s)E; (NkOLEN)QÆ^ENKO(B, (Nt(B. æ.s)E; (N{AKUN(B, (Nn(B. (Nw(B.s; (NgERASIMENKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (NzAHAR)QÆN(B, (No(B. (Nw(B.s)E; (NzAHAR)QÆNA(B, (Nm(B. æ.s)E; (NoSTRQNKO(B, (Nt(B. (Ns(B.s; (NdEC@K(B, (Nt(B. (Nm(B.s; (NmEK[UN(B, (Na(B. (Nd(B.s; (NmAKSXOM(B, (Nk(B. (Nw(B.s; (NkRIWOKONX(B, (Nn(B. )Qæ.,s)E; (N~ERN)QÆGÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ TEHNOLOGÆ^NIJ UNÆWERSITETs)E ((N~ERN)QÆGÆW (B:s)E (N~ntu(B,s, 2019)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ NAUKOWÆJ MONOGRAFÆÇ ROZGLQNUTO TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ TA PRAKTI^NÆ ASPEKTI REFORMUWANNQ SISTEMI SOCÆALXNIH POSLUG W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NsOC)QÆALXNÆ POSLUGIs)E; (NKEJS MENEDVMENTs; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E; (NPROFES)QÆJNA ADAPTACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNÆ ÆNNOWACÆÇs)E; (NOZDOROWLENNQs