(Nd)QÆTI Æ WÆJNA W uKRAÇNÆ(B: (NPRO STANOWI]E DÆTEJ ÆZ SÆMEJNIH FORM WIHOWANNQ TA ÆNSTITUCÆJNIH ZAKLADÆW (B:s)E c - (NdIBAJLO(B, (Nw(B. (Nd(B.s; (NkIQNICQ(B, (Nz(B. (Np(B.s; (NtIMO[ENKO(B, (Nn(B. (Nw(B.s; (NlAU[NIK(B, (No(B. )Qæ.s)E; (Np)QÃTU[KOWA(B, (Nl(B. (Na(B.s)E; (NwOWK(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NtERE]ENKO(B, (Na(B. (Nw(B.s; (NdITQ^IJ FOND oon (BUNICEFs; (Nm)QÆNÆSTERSTWO SOCÆALXNOÇ POLÆTIKI uKRAÇNIs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OHORONI ZDOROW(B'(NQ uKRAÇNIs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNA SOCÆALXNA SERWÆSNA SLUVBA uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2022)
(Nu DANOMU ZW)QÆTÆ PREDSTAWLENÆ REZULXTATI PER[OGO ETAPU MONÆTORINGU(B, (NGOLOWNIM ZAWDANNQM QKOGO BULO WÆDSLÆDKUWATI MÆSCE PEREBUWANNQ TA STAN BEZPEKI DÆTEJ U PERÆOD WÆJNI(B. (NrOZDÆL ZWÆTU PRISWQ^ENIJ MÆSC@ PEREBUWANNQ TA STANU BEZPEKI DÆTEJ W ZAKLADAH ÆNSTITUCÆJNOGO DOGLQDU SISTEMI SOCÆALXNOGO ZAHISTU(B. (NzROBLENÆ WISNOWKI TA NADANÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO DÆTEJ CÆLXOWOÇ GRUPI Z TO^KI ZORU ROZUMÆNNQ MÆGRACÆJNIH PROCESÆW(B, (NSPRI^INENIH WÆJNO@(B, (NWIZNA^ENNQ POTREBI U PÆDTRIMCÆ DÆTEJ Æ ÇHNÆH SÆMEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (Nd)QÆTIs)E -- (Ns)QÆM(B'(NQs)E -- )Qæ(NNSTITUCÆJNÆ ZAKLADI OPÆKIs)E; (NMON)QÆTORINGs)E; (NS)QÆMEJNÆ FORMI WIHOWANNQs)E; (NZAKLADI )QÆNSTITUCÆJNOGO DOGLQDUs)E