(NzAHIST PRAW DITINI W D)QÆQLXNOSTÆ SOCÆALXNOGO PEDAGOGA NAW^ALXNOGO ZAKLADU (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NbOROZD)QÆNA(B, (NkATERINA aNATOLÆÇWNAs)E; (NlEGENXKA(B, (NmARINA mIKOLA)QÇWNAs)E; (NlUCENKO(B, (N`R)QÆJ aNATOLÆJOWI^s)E; (NmUZI^ENKO(B, )Qæ(NRINA wÆKTORÆWNAs)E; (NpANOK(B, (Nw)QÆTALÆJ gRIGOROWI^s)E; (NtKA^UK(B, )Qæ(NRINA æWANÆWNAs)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nunmc PRAKTI^NO)QÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B,s)E, 2016)
(NzM)QÆST METODI^NIH REKOMENDACÆJ MÆSTITX MATERÆALI ]ODO ZAKONODAW^OGO TA NORMATIWNO(B-(NPRAWOWOGO PITANNQ ZAHISTU PRAW DITINI U DÆQLXNOSTÆ SOCÆALXNIH PEDAGOGÆW(B, (NPRAKTI^NIH PSIHOLOGÆW SISTEMI OSWÆTI(B. (NwIDANNQ MÆSTITX WÆDPOWÆDÆ NA PRAKTINÆ PITANNQ SOCÆALXNIH PEDAGOGÆW(B, (NOTRIMANÆ PÆD ^AS PROWEDENNQ FOKUS(B-(NGRUP(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (Nd)QÆTIs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA SLUVBAs)E; (NSTANDARTI ZAHISTUs; (NPRAWOWE WREGUL@WANNQs