)Qà(NENDERNIJ POSÆBNIK (B:s)E (NREKOMENDAC)QÆÇ TA PRAKTI^NÆ PRIKLADI ÆNTEGRUWANNQ KOMPLEKSNOGO ÀENDERNOGO PÆDHODU U ROBOTU cnap (B/s)E - (Nm)QÆNÆSTERSTWO ROZWITKU GROMAD TA TERITORÆJ uKRAÇNIs)E; )Qã(NWROPEJSXKIJ sO@Zs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2019)
)Qà(NENDERNIJ POSÆBNIK (B- (NCE ZBÆRNIK REKOMENDACÆJ TA PRAKTI^NIH PRIKLADÆW ÆNTEGRUWANNQ KOMPLEKSNOGO ÀENDERNOGO PÆDHODU U ROBOTU cnap W otg(B. (NpOSÆBNIK PÆDGOTOWLENO W RAMKAH MÆVNARODNOÇ pROGRAMI (S0(BU-LEAD (NZ ãWROPO@(S1(B, (NQKA FÆNANSUÃTXSQ ãWROPEJSXKIM sO@ZOM TA JOGO KRAÇNAMI(B-(N^LENAMI dANÆÃ@(B, (NeSTONÆÃ@(B, (NnÆME^^INO@(B, (NpOLX]E@ TA {WECÆÃ@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NgENDERNA POL)QÆTIKAs)E; (NPEREWAGIs; (NRIZIKIs; (NZAGROZIs; (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWA BAZAs; (NGROMADAs; )QÀ(NENDERs)E