(NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKA (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B: (NDLQ SPECÆALXNOSTEJ (B011 "(NoSWÆTNÆ(B, (NPEDAGOGÆ^NÆ NAUKI(B", 231 "(NsOCÆALXNA ROBOTA(B", 231 (NsOCÆALXNA ROBOTA(B. (Nop (B"(NsOCÆALXNA PEDAGOGÆKA(B" /s)E - (Nm)QÆHEÃWA(B, (NoKSANA `RÆÇWNA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E (NfAKULXTET SOC)QÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NOÇ OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nnpu )QÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWA(B,s)E, 2021)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRIWAÃTXSQ ZMÆST TA PODANO OSNOWNÆ TEORETI^NÆ POLOVENNQ SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI(B. (NoHARAKTERIZOWANO SPECIFÆKU SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI QK NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI TA PRAKTI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 393-397s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NWOLONTERSTWOs; (NS)QÆM(B'(NQs)E; (NW)QÆJSXKOWOSLUVBOWCÆs)E; )QÆ(NNWALÆDNÆSTXs)E; (ND)QÆTI(B-(NSIROTIs)E; (NNASILXSTWOs; (NTERITOR)QÆALXNA GROMADAs)E