(NpRITULOK DLQ OS)QÆB(B, (NQKÆ POSTRAVDALI WÆD DOMA[NXOGO NASILXSTWA(B: (NALGORITM STWORENNQ J ZABEZPE^ENNQ ROBOTI (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NvURAWELX(B, (Nt(B. (Nw(B.,s; (NkO^EMIROWSXKA(B, (No(B. (No(B.,s; (NpILIPAS(B, (N`(B. )Qæ.,s)E; (NpROKOPENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.,s; (NpUHA(B, (Nk(B. (Nw(B.,s; (NqNKOWECX(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NkO^EMIROWSXKA(B, (No(B. (No(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO SOCÆALXNOÇ POLÆTIKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nfop kLIMENKO(B,s, 2020)
(NpOS)QÆBNIK ZNAJOMITX Z SISTEMO@ NADANNQ POSLUG Z POPEREDVENNQ TA PROTIDÆÇ ÀENDERNO ZUMOWLENOMU NASILXSTWU(B, (NZOKREMA DOMA[NXOMU(B, (NU TOMU ^ISLÆ NADANNQ POSLUGI PRITULKU DLQ VÆNOK(B, (NZABEZPE^UÃ OSNOWNÆ ASPEKTI ZAHISTU(B, (NNADANNQ POSLUG Æ RESURSÆW(B, (N]O SPRIQÃ WÆDNOWLENN@ PÆSLQ NASILXSTWA(B, (NWÆDNOWLENN@ SAMOOCÆNKI(B, (NSAMOWIZNA^ENN@ DLQ POBUDOWI SAMOSTÆJNOGO VITTQ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 78-81s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NvORSTOKE POWODVENNQs; (NMODEL)QÆ PRITULKÆWs)E; (NPERSONALs; (NOBLA[TUWANNQs; (NZAHODI BEZPEKIs